Vælg en side

Bliv erhvervspartner

Som erhvervspartner til Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU) er din virksomhed med til at støtte arbejdet for blinde og svagsynede børn og unges trivsel i Danmark. Du kan både støtte DBSU som sponsor eller som samarbejdspartner.

Som sponsor kan du støtte foreningens generelle arbejde eller sponsere et bestemt arrangement i DBSU. Kontakt os på dbsu@dbsu.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Som samarbejdspartner kan du støtte gennem rabatordninger eller ved at vise, at unge jobsøgende med synshandicap er velkomne til at henvende sig til din virksomhed. Læs mere om hvad det vil sige at ansætte en ung med synshandicap her.

Hænder der holder hjerte

 Bliv sponsor

Støt DBSU med 5.000 kr. årligt.

Som DBSU sponsor får du:

  • Aktivt link og logo på dbsu.dk
  • Ret til at bruge DBSU logo i markedsføring
  • Offentligt opslag om dit sponsorat på Facebook og LinkedIn
Hånd der holder tjek-boks

Bliv samarbejdspartner

Støt DBSU gennem rabatter, samarbejder,

Et samarbejde kan fx være:

  • Rabatter til DBSU eller vores medlemmer
  • Samarbejde om ansættelse eller praktik til unge med synshandicap

Liste over DBSU erhvervspartnere

Visma Addo

Visma Addo giver os mulighed for at overholde GDPR lovgivningen, samt administrerer underskrifter nemmere ved at kunne benytte deres løsning til digital underskrift.

 

Microsoft

Microsoft giver os mulighed for at benytte Microsoft Office pakken til vores medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, samt en stor pakke af Microsoft Office 365 kontoer gratis. De giver os mulighed for at vi nemmere kan administrerer vores enheder og data i foreningen, samt rettighedsstyring med Microsoft Azure Active Directory.

 

 

Google

Google giver os mulighed for ekstra flere funktioner til YouTube som forening, samt mulighed for at benytte gsuite til at kunne bedre styre rettighedsstyring og administration på tværs af Google services. Google giver også mulighed for at markedsfører os nemmere på deres platform.

 

Dinero

Stor tak til Dinero, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til deres regnskabsprogram.

Startup Central

Stor tak til Startup Central, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger i form rådgivning, softwareløsninger, samt netværkstilbud

Appmetize.com

Stor tak til Appmetize, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til app udvikling.

 

ideal.shop

Stor tak til ideal.shop, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til deres webshop løsninger.