Vælg en side

Er du jobsøgende og vil du gerne give din jobsøgning ny energi og bedre kvalitet? Ønsker du at blive bedre rustet til at gå ud og præsentere dig for en arbejdsgiver? På det internationalt anerkendte PEP-forløb får du mulighed for, sammen med synspecialiserede fagfolk og ligestillede, at styrke de færdigheder, der skal til, når du har et synshandicap og skal søge job.

Hvorfor vælge at tage med på PEP-forløbet?
Marlene Jørgensen, som var med på sidste PEP-forløb, fortæller:

“Jeg valgte at tage et PEP-forløb af flere årsager. For at netværke, styrke mine skriftlige kompetencer, få inspiration og motivation til jobsamtalerne og for at få anerkendt, hvor jeg er i livet i forhold til mit syn og joberfaring. Jeg var åben og modtagelig og viderebragte feedback og konstruktiv kritik til produktive jobansøgninger og samtaler. Og på den måde gjorde jeg PEP til en succes for mig selv! For inden forløbet var slut, så havde jeg fået et job!”

Praktisk
Forløbet starter mandag den 28. oktober 2019 og slutter onsdag den 4. december 2019.

Sted: MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, bygning 8, 8000 Aarhus C.

Du går på PEP fra klokken 9.00-15.30 mandage til onsdage. Her vil du være sammen med andre med lignende udfordringer, så I kan inspirere hinanden, debattere og udveksle strategier.

Uge 47 vil bestå af hjemmearbejde og opgaver, som du skal løse i dit lokalområde. Der er derfor ikke fremmøde på kursusstedet i denne uge.

Forløbet er gratis og forplejning er inkluderet. Bor du i den anden ende af landet, end der hvor PEP tilbydes, så du ikke kan rejse frem og tilbage hver dag, kan vi tilbyde to deltagere overnatning.

PEP-forløbet udbydes af IBOS i samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed All Ears A/S samt Uddannelses- og Arbejdsmarkedsteamet på Center for Syn og Hjælpemidler i Aarhus.

Vil du vide mere?
Læs mere om PEP på https://www.ibos.dk/uddannelser-kurser-forloeb/arbejdsmarkedsforloeb/pep-forloeb.html eller ring til IBOS’ arbejdsmarkedsteam på telefon 39 45 25 74.