Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zoom Event #8 – Ønsker du at komme mere ud i naturen?

15. februar 2021 @ 18:30 - 21:00

Gratis

De to specialestuderende Simone og Sunniva læser kandidaten: “Digital Design og interaktive teknologier” på IT- Universitetet i København, ITU, hvor de nu er i gang med deres specialeprojekt: “Tilgængelighed i naturen”, som skal afleveres til sommer.

De ønsker derfor nu, at høre mere om hvad der er dejligt ved at gå en tur i skoven eller et grønt område og hvad der kan være udfordrende, når man har et synshandicap. I projektet ønsker de at gøre det nemmere at komme ud i naturen med hjælp af en digital løsning. Og her kommer du ind i billedet.
Har du lyst til at få din stemme hørt i projektet, så skal du med til dette spændende Zoom Event den 15. februar, hvor I kan forbinde fra kl. 18.30 og selve Eventet starter kl. 19.00, hvilket giver god tid til at sige hej og få styr på teknikken.

I kan forbinde med dette Zoom link:
https://us02web.zoom.us/j/9739819685

I DBSU synes vi, at det er vigtigt, at unge med synshandicap er med til at hjælpe med denne slags projekter, da det fremadrettet sikrer bedre livskvalitet for synshandicappede generelt. Normalt ville vi tilbyde kaffe og kage hos os, men nu når det er online, giver vi dig op til 75 kr. til, hvad man nu har lyst til at købe af godter til eventet. Husk en kvittering ved indsendelse til kontoret, hvis du ønsker beløbet refunderet.

Med venlig hilsen
Kenneth og Mikkel

Detaljer

Dato:
15. februar 2021
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: