Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zoom Event #2

15. november 2020 @ 19:30 - 21:00

Gratis

Kære medlemmer

Hvordan finder man kærligheden med et synshandicap?
Hvordan opfanger man de non-verbale signaler fra ham den søde fyr, foran dig? Hvem er jeg og hvad kan jeg egentligt godt lide, ved andre personer? Kender jeg mig selv og mine behov? Disse ting er helt normale tanker for enhver person ude i samfundet. Vi har taget nogle ideer med, fra det seneste event og kommet frem til, en debat om at kende sig selv og sin egen seksualitet. Er Tinder vejen frem for mig? kan jeg godt blive forelsket i personer fra mit eget køn? er jeg forelsket i en person, som jeg har haft en våd drøm om?
Vi kan ikke garantere jer egentlige svar på disse eller andre spørgsmål, men vi vil give plads til at tage emnet op, den 15. november kl. 19.30 og belyse nogle af disse situationer synshandicappede oplever i hverdagen og sammen hjælpe hinanden til at få et bedre forståelse for et af livets store spørgsmål “seksualitet”.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Da dette event er et frirum for foreningens medlemmer, vil vi denne gang gøre det eksklusivt for DBSU medlemmer, da emnet specifikt går ud på den synshandicappede færden og seksualitet og det kan virke grænseoverskridende for nogen, at skulle snakke om dette emne, foran fuldkommen fremmed.

Hvordan deltager jeg?
Da det foregår via Zoom, bør du have det installeret på din enhed og herefter trykke på dette link: https://us02web.zoom.us/j/9739819685.

Har du spørgsmål, om enten formatet eller et spørgsmål, som skal med i debatten, men ønskes anonymiseret, så skriv gerne til, Mikkel Broe Enok Pedersen eller Kenneth Schack Banner over Facebook eller mail; m.enok@live.dk eller ksb@dbsu.dk

De bedste hilsner
Mikkel Broe Enok Pedersen og Kenneth Schack Banner

Detaljer

Dato:
15. november 2020
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: