Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Vinsmagning

19. november 2022 @ 15:00

DKK150

Invitation til vinsmagning i Øst

Kære medlemmer

Det er endnu engang blevet tid til fællesspisning i DBSU men denne gang på en helt ny måde. Vi har allieret os med Thomas Lysgaard, som kan prale af både et Danmarksmesterskab som Sommelier og en kandidat i filosofi. Han er derfor garanteret til at give jer en oplevelse helt ud over det sædvanlige.
Vi skal smage på forskellige vine, arbejde med vores sanser og helt sikkert nogle helt nye betragtninger på både stort og småt. Oplevelsen vil ydermere komplementeres af musik for at forstærke indlevelsen. Diverse sanseindtryk vil således aktiveres i et sensorisk sammenspil under arrangementet, og hvis det alt sammen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at se dig lørdag den 19. november kl. 15 i lokalerne på Katrinedalsvej i Vanløse.

De bedste hilsner fra arrangørerne

Ida og Nicklas.

 

Tilmelding:

Skriv til tilmelding@dbsu.dk  eller ring til 71 71 02 23 indenfor kontorets åbningstid. Det koster 150 kr. at deltage, hvilket inkluderer vinsmagning og lidt supplerende mad. Beløbet skal overføres via MobilePay: 44320 eller bankoverførsel til: 8401-1068271.
Tilmeldingsfristen er mandag d. 7. november, og det er ”først til mølle” så vent ikke for længe, da der er et begrænset antal pladser.

Yderligere oplysninger om arrangementet vil blive sendt ud en uge før afholdelsen, men man er selvfølgelig velkommen til at kontakte arrangørerne for nærmere spørgsmål og hensyn.

 

Detaljer

Dato:
19. november 2022
Tidspunkt:
15:00
Pris:
DKK150