Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Ridearrangement

22. august 2021

DKK50
Søndag den 22. august vil DBSU og Askov Ridecenter gerne byde velkommen til en dag i ridesportens tegn. Vi ønsker at sætte fokus på selvstændighed og bevægelse og det kan ridesporten sørge for.
Kan du lide mad? Vil du gerne i nærkontakt med et stort dyr? Kan du lide at udfordre dig selv?
I så fald er dette arrangement lige noget for dig! Dagen vil byde på fælles transport til og fra Københavns Hovedbanegård, frokost og selvfølgelig ridning på hesterygge. Arrangementet koster kun 50 kr. og der er kun 10 pladser, så skynd dig at tilmelde dig! Det er først til mølle.
På dette arrangement som er det første ud af fire kommende arrangementer med Askov Ridecenter, starter vi helt fra stalden af. Her skal vi sammen med trækkerne strigle klargøre hestene inden vi selv skal op og ride på dem. Der vil være en rød tråd gennem disse fire arrangementer, som skal hjælpe med at opbygge kompetencer og selvstændighed.
Tilmeld dig på mail til tilmelding@dbsu.dk seneste fredag den 13. august kl. 21. Betaling sker gennem bankoverførsel til Merkur Bank ( 8401-1068255 ) eller på Mobilepay ( 44320 ) – husk at skrive ‘ridearrangement’ i kommentarfeltet når I betaler. Skriv til Mikkel Broe Enok Pedersen på me@dbsu.dk, hvis du har allergier eller spørgsmål til arrangementet.
Vi glæder os til, at se jer!
Mvh.
Mikkel Enok og Isabella Steffensen

Detaljer

Dato:
22. august 2021
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori:

Sted

Askov Ridecenter
Askovvej 49
Tappernøje,4733