Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Metro

13. november 2019 - 14. november 2019

Gratis

Invitation til Metroarrangement

Har du nogensinde tænkt over hvordan den nye metroring i københavn virker ? Og har du tænkt over hvordan man nu lige finder fra den nye metro over til den gamle, og til S-tog og andre tog ?

Så får du muligheden nu vi invitere hermed til et lille metro arrangement, hvor vi vil tage en tur med den nye metroring, og undersøge hvordan man nemt kommer fra metro til andre transportmuligheder i københavn som fx S-tog eller den gamle metro.

Vi har alle et ønske om at det skal være nemt at komme rundt som synshandicappet i københavn, og vi syntes det kunne være hyggeligt at finde ud af det sammen, og vi ville syntes det var super fedt hvis vores arrangement kunne hjælpe med at kaste lidt lys over den nye cityring, og hvordan den virker, og hvor den køre hen.

Arrangementet afholdes den 19 november, klokken 16:30 vi mødes på Kongens Nytorv station, ved den gamle metro / M1 og M2.

I forhold til billetter, hvis du ikke køre på Movia kort eller andet ungdomskort, som gør at du kan rejse gratis, skal du informere om dette ved tilmelding, så vi har mulighed for at købe billet til dig, og hvis du rejser på rejsekort, skal du sende beløbet ind fra metro rejsen, så du kan få det refunderet.

Efter turen med metroen, vil vi tage til Vanløse hvor vil vil spise på cafe Olivia

Tilmelding skal ske senest den 14, November, arrangementet er gratis. tilmelding forgår via mail tilmelding@dbsu.dk eller ved at ringe på 71710223

Har du nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte os der står for arrangementet

Andreas juel Jensen Tlf 21173771
Nicklas panton Tlf 20135540

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

De bedste hilsner Nicklas Panton og Andreas Juel Jensen

Detaljer

Start:
13. november 2019
Slut:
14. november 2019
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: