Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Fællesspisning

30. november 2021 @ 17:30 - 20:30

DKK60
Billede af lækker afrikansk mad; en form for madpandekage, saucer og kaffe.

Kom med til denne måneds eksotiske madoplevelse, der finder sted tirsdag den 30. november fra kl. 17:30 til 20:30! 🌴😋

Vi har været på udkig siden sidst og fået anbefalet Restaurant Hidmona, som er et autentisk eritreisk/etiopisk spisested på Griffenfeldsgade i hjertet af Nørrebro. Kom med på besøg og få en traditionel smagsoplevelse fra det østafrikanske køkken samt en udvidet kaffeoplevelse 🌶🥗🥔🥩🥙🍵

Om du er til Vegansk, vegetarisk eller bare nyder kød, så vil smagssansen kunne aktiveres for enhver med Hidmonas forskellige retter serveret på og med de etiopiske madpandekager, såkaldte “injera”, som traditionelt spises med hænderne. Efter et solidt måltid vil der herudover afholdes afrikansk kaffeceremoni, hvor hyggesnakken om bordet kan fortsætte, mens vi får smagt på østafrikansk-produceret kaffe☕

Hvor
Så ønsker du en anderledes uformel mad- og kaffeoplevelse på et lille lokalt sted i hyggeligt selskab med andre DBSU’er, så kom smag på Etiopien med os. Adressen er Griffenfeldsgade 7, 2200 København. Både bus 1A og 5C standser 3 minutter væk fra stedet, men der vil også være mulighed for fælles gang fra Forum metrostation kl. 17:15.

Tilmelding og pris
Tilmelding sker via tilmelding@dbsu.dk eller på telefon 71 71 02 23.
Tilmeldingsfristen er fredag den 26. november klokken 12.
Arrangementet er åbent for alle uanset alder. Ønsker du at medbringe egen ledsager, så kan dette ansøges om hos forretningsudvalget på fu@dbsu.dk. Det er gratis at medbringe egen ledsager, dog refunderer vi ikke transportudgifter.

Det koster 60 kr. at deltage som kan overføres med MobilePay til 44320 eller via bankoverførsel til 8401-1068271. Prisen inkluderer en hovedret, en drikkevare og kaffeceremoni.

Vær opmærksom på at DBSU’s Medieredaktion kan optage video, lyd og billeder til arrangementet til DBSU’s medier. Hvis du eller dit barn ikke ønsker at indgå i dette skal du give besked i forvejen til kontor@dbsu.dk.

Selvom det er koldt derude, ser vi frem til at varme os med god mad og unik kaffe sammen med jer!

Venlig hilsen arrangørerne,

Nicklas, Mie og Mohammed

Detaljer

Dato:
30. november 2021
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
DKK60
Begivenhed Kategorier:
,