Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2024

april 5 - april 7

Kære medlemmer og samarbejdspartnere,

Så nærmer tiden sig atter engang DBSU’s årlige Landsmøde! I år finder Landsmødet sted i weekenden fra fredag den 5. april til søndag den 7. april og naturligvis, traditionen tro, på Fuglsangscenteret i Fredericia. I år inviterer vi både medlemmer og vores samarbejdspartnere med, hvilket betyder at du til DBSUs landsmøde 2024 har mulighed for at netværke både med foreningens medlemmer, men også samarbejdspartnere.

Dagsorden, program, deltagerliste, årsberetning, årsregnskab, vedtægsændringsforslag mv. udsendes en uge op til landsmødet, men herunder kan I læse lidt om hvad vi skal lave i løbet af weekenden.

 

Foreløbigt program:

Fredag:
Check ind fra kl. 14.00, hvorefter i indtil aftensmaden kl. 18.00 kan tage i svømmehallen, spille showdown mv.. Efter aftensmaden mødes vi ved konference 2a og byder alle velkommen, tager en præsentationsrunde og herefter et oplæg ved Jesper Holten fra Dansk Blindesamfunds forretningsudvalg. Hvorefter har i mulighed for at, gå i svømmehallen, tage et spil showdown eller bare netværke, før vi vender os mod værelserne, så vi kan være udhvilet og friske til lørdagens begivenheder.

Lørdag: Her starter vi dagen tidligt med generalforsamlingen lige efter morgenmaden, som vi igen i år, håber på at nå igennem inden aftensmaden. Der vil blive afholdt pauser i løbet af dagen, alt efter behov, hvor nogle samarbejdspartnere har mulighed for at lave et mindre oplæg om hvem de er og hvordan de samarbejder med DBSU.

Følgende tillidsposter er i år på valg:
Forperson – 2 årig periode
2 x bestyrelsesmedlemmer – 2 årig periode
3 x suppleanter – 1 årig periode

Til generalforsamlingen skal der foruden valg af tillidspersoner også vælges en dirigent, referenter samt nogen der kunne tænke sig at stå i baren lørdag aften. Hvis en af følgende frivillige opgaver har din interesse, så skriv til arrangørerne på lm@dbsu.dk, gerne inden den 17. marts – Som frivillig sparer du deltagerbetalingen og får en symbolsk frivillighedsgave.

Når Landsmødet er ovre, skal vi have festmiddag kl. 18.30 – så husk det, fine tøj. Der vil i år være åben scene, så hvis du har en komiker eller en sanger i maven, er det bare med at give den gas. Vi er i år beriget med vores fantastiske toastmaster, Hiba Ali, til festlighederne så hvis det er noget for dig, så skynd dig at kontakte, Hiba Ali, snarest muligt på ha@dbsu.dk eller tlf. 93 10 01 57. – Vi har egen bar og skarpe priser: 10 kr. pr. sodavand, 20 kr. pr. øl og 80 kr. for vin og 15 kr. pr. pose chips.

Søndagens program er endnu ikke helt fastlagt, men vi håber selvfølgelig på at vi kan sove lidt længere 😊

 

Praktisk:

Vi skal gøre opmærksom på, at der under hele landsmødet er mødepligt. Hvis mødepligten ikke overholdes, vil det medføre en bøde på 150 kr. Vær desuden opmærksom på, at der stadig kan forekomme ændringer i programmet.

 

Eventuelle vedtægtsændringsforslag skal være indsendt til kontoret senest 3 uger før Landsmødets start, dvs. tirsdag den 12. marts 2024 på kontor@dbsu.dk – I kan finde DBSUs landsvedtægter her.

 

Tilmelding:

Tilmeldingsfristen er torsdag den 14. marts for DBSU medlemmer. Er du samarbejdspartner får du endelig godkendelse den 19. marts, da vi forventer at blive rigtig mange til dette års landsmøde. Så vil du gerne med, så skynd dig at kontakte kontoret på enten mail: tilmelding@dbsu.dk eller telefon: 71 71 02 23 deltagerbetalingen er kun på 150 kr. og kan betales med MobilePay til: 29022 – Husk at skrive landsmøde i kommentarfeltet. Tilmeldingen er bindende, og framelding eller udeblivelse kan medføre at Fuglsangcentret sender en regning til dig, da det ellers kan blive meget dyrere for DBSU.

 

Ved tilmeldingen skal du oplyse følgende:
– Hvis du er samarbejdspartner, hvem du repræsenterer og kan anmode om at være med i hele weekenden, ellers er det kun om lørdagen, men med mulighed for morgenmad, frokost og festmiddag.

– Om du er medlem af DBS, hvis ja skal du oplyse dit DBS medlemsnummer.

– Om der er en bestemt person, du ønsker at dele værelse med.

– Om der er nogen særlige kosthensyn der skal tages til dig.

– Om du medbringer førerhund.

– Hvis du ønsker at bruge en fælles rejseplan, fra Fredericia st. med bybus fredag og/eller tilbage igen søndag.
– Om du vil bruge vores fælles rejseplan om fredagen og/eller søndagen? Der vil være fælles samling på Fredericia Banegård fredag klokken 16.15 eller 17.15. Søndag vil der være afgang klokken ca. 13

– Der kan blive filmet, taget billeder og optaget lyd under arrangementet. Hvis du ikke ønsker at medvirke på dette, så skal du også give oplysninger herom ved tilmelding.

 

Personlige hjælpere:

Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke kan imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når deltageren har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en personlig hjælper, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk torsdag den 14. marts. Det er gratis hvis du får godkendelse af forretningsudvalget, men vi dækker ikke udgifter til transport.

 

Obs: hvis du ved tilmeldingen giver forkerte oplysninger om dit eventuelle medlemskab af DBS eller framelder eller udebliver vil det medføre en bøde på op til 3000 kr.

I år kan du være med i lodtrækningen om et supergavekort på 400 kroner, det eneste du skal gøre, er at sende en mail til lm@dbsu.dk senest den 17. marts 2024.

Samme mail kan også bruges hvis du har spørgsmål til arrangørerne Ida, Anna, Cecilie, Navid og Kenneth.

Vi glæder os til at se dig!

 

Med venlig hilsen,

Hovedbestyrelsen i Dansk Blindesamfunds Ungdom 2023-2024

Detaljer

Start:
april 5
Slut:
april 7
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia,7000Danmark
+ Google Maps