Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2023

24. marts 2023 - 26. marts 2023

Invitation til Landsmødet 2023

Så nærmer tiden sig atter engang DBSU’s årlige Landsmøde! I år finder Landsmødet sted i weekenden fra fredag den 24. marts til søndag den 26. marts og naturligvis traditionen tro på Fuglsangscenteret i Fredericia. Det er her, at du har mulighed for at møde en masse af foreningens medlemmer, både menige og frivillige, og hvor vi i år skal fejre foreningens frivillige.

Overordnet program
Fredag aften starter med aftensmad kl. 18. Herefter starter vi ud med velkomst og første del af vores workshop, som dette år vil omhandle iværksætteri.

Om lørdagen starter vi som altid på det formelle Landsmøde, som dette år bliver rigtigt spændende, foruden godkendelse af årsberetningen og økonomien er der mulighed for at stille op til flere tillidsposter, samt nogle vedtægtsændringsforslag vi også skal debattere og stemme om.

Lørdag aften, når Landsmødet er ovre, skal vi have festmiddag – så husk det fine tøj, vi har sørget for gode priser til drikkevare!

Der vil i år være fejring af frivillige, men som altid derefter åben scene, så hvis du har en komiker eller en sanger i maven, er det bare med at give den gas. Vi skal bruge en toastmaster til festlighederne, så hvis det er lige dig, så tøv ikke med at skrive til kontor@dbsu.dk!

Søndag har vi ikke travlt, så der er blot evaluering af landsmødet samt mulighed for at snakke på tværs af deltagerne inden hjemrejse.

Praktisk
Vi skal gøre opmærksom på, at der under hele landsmødet er mødepligt. Hvis mødepligten ikke overholdes, vil det medføre en bøde. Vær desuden opmærksom på, at der stadig kan forekomme ændringer i programmet.

Eventuelle vedtægtsændringsforslag skal være indsendt til kontoret senest 3 uger før Landsmødets start, dvs. fredag den 3. marts 2023.

Deltagerbetalingen er på 150 kr. som dækker ophold og forplejning på Fuglsangcenteret hele weekenden.

Du kan dog deltage gratis i generalforsamlingen, hvis du selv står for ophold og måltider andetsteds.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er ligeledes fredag den 3. marts. Ønsker du at tilmelde dig, skal dette gøres på mail tilmelding@dbsu.dk eller telefon 71 71 02 23-

Ved tilmeldingen skal du oplyse:
– Om du er medlem af DBS og hvis ja dit DBS medlemsnummer.
– Om der er en bestemt person, du ønsker at dele værelse med.
– Om der er nogen særlige kosthensyn, eller andre hensyn der skal tages til dig.
– Om du medbringer førerhund.
– Om du ønsker at deltage i fælles transport – hvilken station du i så fald står på, eller om du bare ønsker at deltage i busturen fra Fredericia banegård.

Personlige hjælpere
Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke kan imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når deltageren har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en personlig hjælper, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk fredag den 24. februar. Dernæst tilmelder du hjælperen sammen med dig selv.

Obs: hvis du ved tilmeldingen giver forkerte oplysninger om dit eventuelle medlemskab af DBS vil det medføre en bøde, da det i så fald vil blive dyrere for DBSU.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen,
Hovedbestyrelsen i Dansk Blindesamfunds Ungdom 2022-2023

Detaljer

Start:
24. marts 2023
Slut:
26. marts 2023
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia,7000Danmark
+ Google Maps