Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2022

22. april 2022 @ 17:00 - 24. april 2022 @ 14:00

DKK150
Sort baggrund med guld fyrværkeri. Tekst i guld: Landsmøde 2022.

Så nærmer tiden sig atter engang DBSU’s årlige Landsmøde! I år finder Landsmødet sted i weekenden fra fredag den 22. april til søndag den 24. april traditionen tro på Fuglsangscenteret i Fredericia. Det er her, at du har mulighed for at møde en masse af foreningens medlemmer, og møde både nye og gamle bekendtskaber.

Program

Fredag aften starter ud med aftensmad kl. 18. Herefter starter vi ud med velkomst of første del af vores workshop, som dette år vil omhandle mental trivsel.

Om lørdagen starter vi som altid på det formelle Landsmøde, som dette år bliver rigtigt spændende, da der er en masse ting at snakke om.

Lørdag eftermiddag skal vi have alle op af stolene og have en aktiv pause fra mødet, med et par forskellige aktiviteter. Efter dette fortsætter vi Landsmødet og vi slutter af om aftenen, hvor vi skal have fest med lækker mad og taler – så husk det fine tøj!

Der vil igen i år være åben scene, så hvis du har en komiker eller en sanger i maven, er det bare med at give den gas. Vi skal bruge en toastmaster til festlighederne, så hvis det er lige dig, så tøv ikke med at skrive til lm@dbsu.dk!

Søndag skal vi have valg til Hovedbestyrelsen. Denne gang er der valg til formandsposten, tre bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter.

 

Praktisk

Vi skal gøre opmærksom på, at der under hele landsmødet er mødepligt. Hvis mødepligten ikke overholdes, vil det medføre en bøde. Vær desuden opmærksom på, at der stadig kan forekomme ændringer i programmet.

Eventuelle vedtægtsændringsforslag skal være indsendt til kontoret senest 3 uger før Landsmødets start, dvs. fredag den 1. april 2022.

Det er gratis at deltage i Generalforsamlingen over Zoom. Hvis du deltager fysisk, er der en deltagerbetaling på 150 kr. som dækker ophold og forplejning på Fuglsangcenteret hele weekenden. Du kan desuden deltage gratis i generalforsamlingen, hvis du selv står for ophold og måltider andetsteds.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er mandag den 14. marts. Ønsker du at tilmelde dig, skal dette gøres på mail tilmelding@dbsu.dk eller telefon 71 71 02 23 eller på hjemmesiden dbsu.dk.

Ved tilmeldingen skal du oplyse om du deltager fysisk eller online via Zoom. Hvis du deltager fysisk, skal du oplyse yderligere ved tilmelding:

  • Om du er medlem af DBS og hvis ja dit DBS medlemsnummer.
  • Om der er en bestemt person, du ønsker at dele værelse med.
  • Om der er nogen særlige kosthensyn, eller andre hensyn der skal tages til dig.
  • Om du medbringer førerhund.
  • Om du ønsker at deltage i fælles transport – hvilken station du i så fald står på, eller om du bare ønsker at deltage i busturen fra Fredericia banegård.

 

Personlige hjælpere

Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke kan imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når deltageren har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en personlig hjælper, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk senest en uge før tilmeldingsfristen. Dernæst tilmelder du hjælperen sammen med dig selv.

Obs: hvis du ved tilmeldingen giver forkerte oplysninger om dit eventuelle medlemskab af DBS vil det medføre en bøde, da det i så fald vil blive dyrere for DBSU.

Er der spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte arrangørerne på lm@dbsu.dk.

 

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen,
Hovedbestyrelsen i Dansk Blindesamfunds Ungdom 2020-2021

Detaljer

Start:
22. april 2022 @ 17:00
Slut:
24. april 2022 @ 14:00
Pris:
DKK150
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia,7000Danmark
+ Google Maps