Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Invitation til Overlevelsestur i DBSU

21. maj 2021 @ 16:00 - 24. maj 2021 @ 13:00

DKK350

”Bliv dus med friluftslivet”

Klar parat – rygsækken er smart – Trænger du til luft og socialt samvær. Så læs videre her! Vi gentager succesen fra sidste år med endnu en spændende overlevelsestur, som var hyggelig, udfordrende og lærerig. Denne gang trækker vi niveauet lidt ned så alle, der er interesseret i udendørsliv og udfordringer kan være med.

Ved du ikke hvad man skal have med på en ”almindelig” vandretur eller, hvordan man pakker en vandrerygsæk, så frygt ej, det får du mulighed for at lære nu. Godt tre uger inden arrangementets start vil der blive afholdt et online møde med vores samarbejdspartner, som vil fortælle om, hvad der er godt at have med på vores tur og, hvordan man pakker det bedst i rygsækken.

Dette års overlevelsestur med temaet ”Bliv dus med friluftslivet” handler om at lære tips og tricks i friluftslivet, en god vandretur med oppakning og at lære at lave en god lejr m.m. Vi skal naturligvis overnatte i vores udendørslejre af forskellige arter. Du kan også se frem til, at vi skal lege på vandet.

Turen foregår i Fredericia fra fredag den 21. – mandag den 24. maj. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu! Der er plads til max 14 deltagere, så det er først til mølle-princippet! Så snør skoene og kom frisk. 😊 Hvis pandemien stadig har ramt på os til den weekend, har vi den 25. – 27. juni som backup!
Der er sidste tilmeldingsfrist den 26. april. Arrangementet koster 350 kr. for deltagelse. Du kan tilmelde dig på tilmelding@dbsu.dk eller på tlf. 71 71 02 23.

Turen har et lille krav, at du er i rimelig gå form, selvstændig til dagligdagsting og klar på at få ømme muskler, på en tilfredsstillende måde.

Vil du have stillet din nysgerrighed omkring, hvem vores samarbejdspartner er kan du tjekke ham ud her.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gustav på tlf. 41 67 67 41 eller Marlene på tlf. 30 68 56 76.
Vi glæder os meget til at være sammen med jer, især efter en vinter med Corona, hvor vi trænger til nye oplevelser og socialt samvær.

Bedste friluftshilsner
Gustav Koch Rasmussen & Marlene Jørgensen

Detaljer

Start:
21. maj 2021 @ 16:00
Slut:
24. maj 2021 @ 13:00
Pris:
DKK350
Begivenhed Kategori: