Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DBSU x DBS: Sund mad for både krop og sjæl

21. februar 2023 @ 17:00 - 19:00

Gratis
Sund mad for både krop og sjæl
Vi ved alle godt, at noget mad er sundt, og at andet mad ikke er så sundt, men hvad er egentlig hvad? Det spørgsmål kan man søge svar på mange steder, men hvad nytter det egentlig, hvis man er blind eller svagsynet og synes, det med at finde opskrifter, købe ind og lave mad er tidskrævende og svært, hvis ikke ligefrem helt umulig.
På dette arrangement sætter vi fokus på mad, der på en og samme tid er sundt og nemt og måske endda sjov at lave, også for os, der ikke har uanede mængder af tid og kræfter til det huslige arbejde eller som måske aldrig helt har fået lært, hvordan man håndterer ulæselige kogebøger, skarpe køkkenknive og varme pander, når det kniber med synet.
Nille Andersson er professionsbachelor i ernæring og sundhed og underviser bl.a. i Blindes Oplysningsforbund i Aarhus. Hun giver et bud på, hvad der er sund mad, og hvorfor det gavner dig at spise mere af noget mad end af andet.
Mohammed Alsaadi fra Madsynet.dk følger op med konkrete tips til, hvordan man kan lave hjemmelavet mad, der er sund og god for både krop og sjæl. Han er selv blind og elsker at lave mad samt udvikle opskrifter og madplaner, så han ved, hvad han taler om.
Både Mohammed og Nille vil gerne bidrage i en debat og erfaringsudveksling, hvor vi kan inspirere hinanden til, hvordan vi hver især kan leve sundt.
Praktiske oplysninger
Hvornår: Tirsdag den 21. februar 2023 kl. 17-19.
Hvem: Alle med nedsat eller helt uden syn uanset alder og bopæl. Fagpersoner og pårørende er også velkomne.
Du behøver ikke at være medlem af DBS eller DBSU.
Hvor: Arrangementet foregår via Zoom. Du modtager en mail med et link sammen med bekræftelsen på din tilmelding.
Pris: Gratis.
Tilmelding: Senest onsdag den 15. februar til lotte.tobiasen@blind.dk.
Ved tilmeldingen bedes du oplyse navn, mailadresse og hvilken kreds, du bor i.
Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål til arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Lotte Tobiasen på mobil 29 84 98 59 eller mail lotte.tobiasen@blind.dk.
Med venlig hilsen
Lotte Tobiasen
arrangør
På vegne af Dansk Blindesamfunds Ungdom og Dansk Blindesamfund Østjylland

Detaljer

Dato:
21. februar 2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis